Стартира предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy

Метълургия - предаване за екстремен метъл

Радио BadRock Hard&Heavy и The Other Side стартират съвместно предаване за екстремен ъндърграунд метъл. Облъчването на жадния редактор Mrazek ще бъде с продължителност два часа и ще се нарича „Метълургия“. То ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. с повторение в неделя от 20:00 ч.

Обаче пилотното предаване ще бъде излъчено на 28 октомври 2022 г., петък, от 12:00 ч. по обед. В него слушателите ще разберат новини за CONCRETE, MALTWORM, GODS OF ANCIENT, EUFOBIA и ELLYSIUM… Ще бъдат представени CRASH, EMBRACE BY DARK, AEGONIA, OLDENWOOD… Ще чуем музика от OBSIDIAN SEA, BENDIDA, TSENA KOEV, REUNION, DIABOLISM, ACT OF GROTESQUE, MATUBES, DIABLESS, DAY OF EXECUTION и др.

Метълургия - предаване за екстремен метъл
Метълургия – предаване за екстремен метъл

“Метълургия” ще се излъчва всяки четвъртък вечер точно в 21:00 ч. и повторение на запис в неделя от 20:00 ч. в ефира на радио BadRock Hard&Heavy онлайн на адрес badrockradio.net/player или може да се слуша по всяко време в подкаста на адрес podcast.badrockradio.net, а по-стари епизоди могат да бъдат слушани на zeno.fm/show/metallurgy

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s