• Метълургия - предаване за екстремен метъл

  В „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 6 април

  В предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 6 април, четвъртък, от 21:00 ч. ще бъде направена Death Metal дисекция на испанците APOSENTO и българите CONCRETE. Освен това, ще звучат песни на WATAIN, SAMAEL, DIMMI ARGUS, EL MORTA, VRANI VOLOSA и MY DYING BRIDE.

 • Метълургия - предаване за екстремен метъл

  В „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 30 март

  В предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 30 март, четвъртък, от 21:00 ч. водещият Mrazek ще представи българската Black Metal група REUNION. Слушателите ще чуят мини албума „Justice“ на турците UCK GRIND. В предаването ще звучат песни на OBITUARY, SINISTER, TIAMAT и SUMMONING. 

 • Метълургия - предаване за екстремен метъл

  В „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 23 март

  В предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 23 март, четвъртък, от 21:00 ч. водещият Mrazek ще върне слушателите назад във времето с песни на IMPALED NAZARENE, WATAIN и THE KOVENANT. 

 • Метълургия - предаване за екстремен метъл

  В „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 16 март

  В предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 16 март, четвъртък, от 21:00 ч. слушателите ще се върнат назад във времето с класики на TYPE O NEGATIVE, LUCYFIRE, ARCTURUS, BOLT THROWER, SARKOM, MY DYING BRIDE и др.

 • Метълургия - предаване за екстремен метъл

  В „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 2 март

  В предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 2 март, четвъртък, от 21:00 ч. ще бъдат представени нови песни от AVULSED, CRADLE OF FILTH, ISOLE и LORDS. Слушателите ще разберат новини за предстоящи събития на живо и новини за българската сцена. В предаването ще звучи музика на BENDIDA, GODS OF ANCIENT, ГОРЯНИ, VOMITORY, BLAZE OF SORROW, HYPERBOREA и др.  

 • Метълургия - предаване за екстремен метъл

  В „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 16 февруари

  В предаването „Метълургия“ по радио BadRock Hard&Heavy на 16 февруари, четвъртък, от 21:00 ч. ще бъдат представени новите песни българския Black Metal проект INSPELL. Слушателите ще разберат новини за предстоящите събития на живо и новини за българската цена. В предаването ще звучи музика на NILE, DYING FETUS, SENZAR, VOMITORY, ROTTING CHRIST, БАЛКАНДЖИ, EUFOBIA, DJEVEL и др. 

За „Метълургия“

“Метълургия” е авторско предаване на Mrazek и се излъчва всеки четвъртък вечер точно в 21:00 ч. и повторение на запис в неделя от 20:00 ч. в ефира на радио BadRock Hard&Heavy онлайн на адрес badrockradio.net/player 

Последвайте ни

Processing…
Success! You're on the list.